CIT@awares partnere

DTU Informatik (IMM) forsker og underviser i matematisk modellering og computer science med fokus på anvendelser inden for ingeniørvidenskaberne og i forretningsverdenen.
Deltagelse fra IMM varetages af docent Robin Sharp.
Læs mere om IMM på www.imm.dtu.dk pil.gif

DK•CERT, UNI•C, det danske Computer Emergency Response Team, tog i begyndelsen af 90’erne initiativ til etablering af et internationalt samarbejde med grundidé i CERT CC i USA. Som led i dette samarbejde overvåger DK•CERT it-sikkerheden i Danmark.
Fra DK•CERT deltager primært chefkonsulent Preben Andersen og projektleder Helle Meldgaard.
Læs mere om DK•CERT på www.cert.dk pil.gif

Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU) ved Aarhus Universitet, er en moderne og internationalt orienteret universitetsskole, der driver forskning, udbyder videregående forskningsbaserede overbygningsuddannelser og formidler inden for hele det pædagogiske felt.
Lisa Gjedde koordinerer deltagelsen fra DPU.
Læs mere om DPU på www.dpu.dk pil.gif

Stofa A/S er Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv og privat bredbånd. Stofa forsyner cirka 6000.000 husstande i samarbejde med en række antenneforeninger, boligforeninger, grundejerforeninger og kommuner. Stofa har cirka 500 ansatte i 12 afdelinger over hele landet. Telia Stofa A/S er en del af TeliaSonera Koncernen, der er nordens førende virksomhed inden for telekommunikation.
Teknlogichef Torben Mellerup koordinerer deltagelsen fra Stofa A/S.
Læs mere om Stofa A/S på www.stofa.dk pil.gif